Home

Beks Groep

 

Welkom op de website van de Beks Groep.

 

Wij willen onze organisatie en onze diensten met veel plezier aan u presenteren.

 

De Beks Groep kan aan u en uw organisatie een aantal kwalitatief hoogwaardige diensten leveren op het gebied van nationaal- en internationaal transport, onderhoud, (logistieke) opslag- en overslag activiteiten.

 

Beks Transport is opgericht op 10 januari 1989 en de ervaring van het  vrachtvervoer is dan ook al vele jaren binnen onze organisatie aanwezig. Heidi en Frank Beks zijn samen met één vrachtwagen begonnen. In de loop der jaren is de Beks Groep aanzienlijk gegroeid en bestaat inmiddels uit ruim 40 voertuigen,  met 40 medewerkers.

 

De Beks Groep staat voor het leveren van een 24-uurs service aan onze klanten waarbij klantgerichtheid, integriteit, flexibiliteit en efficiency hoog in ons vaandel staan. Wij geven veel aandacht aan onze medewerkers en werken dan ook uitsluitend met ervaren professionals.

 

Op deze website is alle benodigde informatie te vinden, maar aarzelt u niet om op de contactbutton hieronder te klikken, zodat we direct contact met u kunnen opnemen. Wij zijn trots op de persoonlijke klantrelaties waar onze organisatie op gebouwd is.

 

 

Contact

 

Beks Groep

Burgemeester Vogelslaan 2

5595 XH  Leende

 

Telefoon:        +31 (0) 40 206 23 09

Telefax:          +31 (0) 40 206 26 25

 

E-mail:           info@beksgroep.com